Potentiaal vereffening

Seperate aarding
Ook wel losse aarding. Deze is overal toe te passen,een paar voorbeelden. Aardig voor meterkast zonder aardlek, dan moet die op weerstand geslagen worden. Voor een mobiele aggregaat of een pomp,mobile kraan,steigers,lantaarnpalen, alarmsystemen,en nog veel meer.

Potensiaal vereffening
Dit kan je overal toepassen ,ook al in je eigen woning. Je plaats een aardblokje of een aardrail en dan koppel je de gasleiding daar aan ook de waterleiding. Eventueel een aarding uit de badkamer soms ook kabelgoten. In iedergeval als wat van een geleidend materiaal is. In ziekenhuisen en datacenters word dit veel toegepast.

Overspanningsbeveiliging
Het woord zeg het al bij teveel spanning. Dit komt meestal door een indierecte inslag of een fout van de stroom leverancier.De indierecte inslag is meestal een bliksem die via een andere woning door de grondkabel bij u in de meterkast komt. De gevolgen zijn meestal veel schade aan het totale elektranet de meterkast zelf en aan alle apperaten. Hiervoor kunt u zich beveiligen met een overspanningsbeveiliging. Voor verdere vragen kunt u mij bellen of een mailtje sturen.

 

vervolg1

vervolg2

Offerte aanvragen